Niet alleen het werken met Snappet is gemakkelijk, ook het starten ermee. De randvoorwaarden, implementatie én de financiering zijn eenvoudig en te overzien. Vanaf het moment dat je op de bestel-knop drukt, begeleiden we je stap voor stap voor een soepele start met Snappet op het moment van jouw keuze. Snappet brengt minimale aanvullende eisen met zich mee.

Gewoon verder gaan waar je bent

De overstap van werkboeken naar Snappet regel je in een handomdraai. Ook met je lessen ga je gewoon door waar je gebleven was. De leerlingen pakken nu alleen hun device in plaats van hun werkboek. De ervaring leert dat niet alleen docenten maar ook leerlingen de overstap heel gemakkelijk maken.

Makkelijk starten

Na een makkelijke start begeleiden we je om Snappet optimaal in te zetten in jouw klas. We trainen en begeleiden jou afhankelijk van jouw behoefte. Niet alleen gedurende de eerste periode maar doorlopend. Er staat een Snappet-begeleider voor jou klaar die je op maat helpt om Snappet optimaal in te zetten. Zo is het na een tijdje werken met Snappet heel nuttig om gezamenlijk de Snappet data te interpreteren.

Pilot voor visievorming

Ben je voor je gevoel nog niet zover en zit je nog in de fase van visievorming? Begin dan juist op kleine schaal met één klas met Snappet waardoor je waardevolle nieuwe vaardigheden en inzichten krijgt. Die kennis over nieuwe middelen en mogelijkheden kun je vervolgens gebruiken om jouw visie beter vorm te geven. Zie het als een pilot die helpt bij de visievorming.

Meer weten?

We praten graag vrijblijvend met je verder over het starten met Snappet en denken graag met je mee. Dit kan telefonisch of met een bezoek bij jou op school. Meer weten